Lolo.se
Lekskulptur "Fjordor" finns på torget i Munkedal. den beställdes 1992 efter en tävling. Skulpturen är 11,5 m lång och ca 1,6 m hög. Jag fick hjälp av Per Agélii med arbetet.
Lolo.se
Minnesplats för Ödsmåls gamla kyrka. Jag tog fasta på känslan av ett kyrko-kor med valvfönster. 2 bänkar i ek och granit och en informations sten med bronsplakett där en modell över grundmuren finns. utformades tillsammans med Pia Hansson
Lolo.se
"Mitt hus" inköptes av Stenungsundshem och placerades i Koppers bostadsområde. Huset är ca 3,5 m högt och har möblerats med fåtöljen "El Gordo"
Lolo.se
"Solhus" har 2 valvfönster i "huset", finns på Kanaltorget i Trollhättan och köptes in under utställningen "Kraften i stenen" av Trollhättans stad. Huset är nästan 4 m och är möblerat med "blomstol".
Lolo.se
"Solstol" ingår i gruppen "Observatorium, tillsammans med "Månstol" och "Star-table" i bostadsområdet "Smeden", Stenungsund.
Lolo.se
Lekskulpturen "Ella" 14,5 m vid Forshaga lärocenter, döptes efter det barn som föddes först i kommunen det året. Skulpturen är utformad så att barn inte lätt skall kunna ta sig till högre höjd än de klarar av att säkert befinna sig på. "Drakfjällen" är utförda så att man kan klättra upp på motfjälls och rutcha ner längs med fjällen på motsatt sida.
Lolo.se
"Hjärnarps-skeppet" finns på Söndrebalg skolan i Ängelholms kommun och består av en skeppsättning med draken i fören och en akter i trä utformad som en akterskeppet av en båt.
Lolo.se
"Madonna och barn" gjordes åt Bohuslandstinget för en avdelning för personer med demens. Känslan var att skapa en symbol för tryggheten och barndomen, som jag upplevde var 2 betydelsfulla saker för de vårdtagare på avdelningen.
Lolo.se
Den Lilla skogstjärnen för Västra skogens BRF, Mariestad. Utförd 1992 tillsmmans med Per Agelii